Способността да виждаш – дарба или проклятие

И така, нека се задълбочим малко в пластовете на способността да “виждаш”, защото както в много други теми и тук има различни нюанси, различни измерения и способностите се различават и измерват от степента на чистота на човека.

Повечето хора, които идват на регресия искат да виждат, очакват, че това е най-ясния канал за комуникация, най-чистия и най-желания. След известен неприятен опит с тези способности, искам да заявя, че не това е най-важно, а сърцето и интуицията, вътрешното знание, което получаваме на моменти, в което сме убедени на 100%, защото то просто Е така и го чувстваме с всяка клетка от съществото си.

Ние имаме различни информационни канали, но ако трябва да избираме, обикновено винаги искаме да виждаме или да чуваме, зашото това са най-познатите ни канал в триизмерното пространство тук на Земята. Не е лошо понякога, но отваряйки канали като чакрата на 3-тото око, която е пряко свързана с виждането, преди да сме готови, може да причини сериозни психични проблеми. Под “готови” имам предвид да сте се освободили от множество блокажи на енергийно ниво, да имате връзка с висшите нива на комуникация като Ангелите и духовните водачи. Нужно е да можете да правите разлика между различните  вибрационни нива и кога информацията, която получавате е чиста и кога е просто манипулация и идва от долните нива на Астрала.

За да стигнете до това ниво на разбиране на информацията и каналите е нужна доста работа и време. Няма пряк път, а дори и да има – той може да ви върне много назад във всеки един момент, защото няма да имате натрупан опит и не сте стабилни.

Нека отново поговорим за този така привлекателен Астрал, от който толкова много хора не искат да излязат.

Астралният свят е следващото ниво над физическия свят. Често този свят е наричан „царство на илюзиите“ и неслучайно! Много от обитателите му имат способност да променят формата си. В астралния свят предметите се виждат едновременно от всички страни и при това вътрешността е също тъй открита за наблюдателя, както и външността.


Когато се казва за някой човек, че минава от един свят в друг, той не се мести в пространството, а прехвърля своето съзнание от едно равнище в друго. Престава да възприема трептенията на един вид материя и започва да възприема тези на следващия по-горен вид. Всеки материален предмет, всяка негова частица и всяко живо същество си има своята съответна астрална част, като са заобиколени от тъй наречената Аура. Тя се вижда като една овална маса от блестяща мъгла. Аурата, чрез своите ярки и вечно променливи блясъци от цветове изразява различните страсти. Това е истинското астрално тяло.
Обитатели на астралния свят – това са хора, които си служат с умственото тяло/менталната сила, за да преминат в астрала и да се връщат назад, като те събират около себе си временна обвивка от астрална материя, за да могат да бъдат видими за другите обитатели. Други обитатели са хората, които по време на сън се носят в несъзнателно състояние.
Всяко желание на човека живее в астрала. Там е и целият ментален и емоционален боклук от всички хора на Земята. Общо взето ако пребивавате там и третото ви око е отворено да виждате всичко това и още много… има голяма вероятност да се изплашите, да се побъркате или да полудеете. Много от хората в психодиспансерите са стигнали до там поради такива причини. Ако ви се случи нещо подобно, ви съветвам да извикате Архангел Рафаил и да го помолите да затвори чакрата на третото ви око и да да проведе лечение с вас. Архангел Рафаил е Архангелът, който отговаря за лечението на всички нива.

Важно е ако работите в енергийния свят да искате помощ от светлите сили, а не да си мислите, че можете да контролирате всичко ментално, защото много бързо ще ви се стъжни живота и ще се закопаете.

Да си ясновидец не означава, че си много духовен, даже бих казала, че си е доста опасно ако не разбираш от къде идват образите и нямаш вътрешния компас относно истинноста им. Духовността не означава да можеш да получаваш информация от всякакви канали, това означава, че просто си отворил тези канали и сега идва трудната част да се научиш да ги контролираш.

Истинското мерило за мен е интуицията, вътрешното знание, защото то идва от високите нива и измерения. Човек, който има тази интуиция и вътрешно знание, всъщност трябва да си понижи вибрациите, за да получи ясни образи и да вижда…

Не, не е дарба това да можеш да виждаш невидимото. Да виждаш не винаги означава да разбираш. Има разлика и само опитността може да превърне дарбата в благословия.Езикът на сърцето е тишината. В тишината можем да намерим всички отговори, които търсим.

Замълчи и търси истината в сърцето си!

Коментирай

Subscribe for more

ЗА МЕН

„Каквото горе, това и долу, каквото вътре, това и отвън, каквато Вселената, такава и душата …“

Хермес Трисмегист

ВРЪЗКА С МЕН

ПОПУЛЯРНИ СТАТИИ